Voor mijn ouders gemaakt, ze willen geen kadootjes. Dus doe ik hier
een briefje in om ze een keer mee uit eten te nemen.
vrijdag 24 december 2010
Kaart met enveloppe
Gemaakt voor vrienden van me, ze gaan met de kerst de ouders
mee vragen voor een weekendje weg vandaar de kofferkaart
maandag 20 december 2010
Citroen Rotterdam wezen eten
Afgelopen vrijdag met het werk wezen eten bij Citroen in Rotterdam.
Baas betaalde altijd leuk. Ze zitten naast Luxor dus goed te combineren met
met een voorstelling
Voorgerecht een verzameling van kleine hapjes van
de kaart. Allemaal even lekker, zelfs het geitenkaastaartje
terwijl ik toch echt geen geitenkaas lust maar dit in combinatie
met de rode ui was erg lekker
Baas betaalde altijd leuk. Ze zitten naast Luxor dus goed te combineren met
met een voorstelling
Voorgerecht een verzameling van kleine hapjes van
de kaart. Allemaal even lekker, zelfs het geitenkaastaartje
terwijl ik toch echt geen geitenkaas lust maar dit in combinatie
met de rode ui was erg lekker
We hadden een wildbouillon als tussen gerecht, maar
geen foto van gemaakt.
Als hoofdgerecht een lekker met appelstroop gelakt visje,
Gebakken bleekselderij met spekjes (ook bleekselderij lust ik
niet maar dit weer lekker), aardappeltje en vers getikte hollandaise
saus
En toe een vijgen crumble met vanillesaus. Dit was
niet mijn favoriet maar dat lag niet aan het toetje maar
aan mij de smaak van vijgen liggen me niet zo.
Al met al erg lekker gegeten.
Rendier hanger
Dit patroon heb ik vertaald in het nederland
Hoofd:
01 Maak een magic ring van 6 (6)
02 2v in iedere v (12)
03 meerderen , 1 v, herhaal tot einde (18)
04 meerderen, 2 v, herhaal tot einde (24)
05 meerderen, 3 v, herhaal tot einde (30)
06 meerderen, 4 v, herhaal tot einde (36)
07 t/m herhaal v (36)
13
14 minderen, 4 v, herhaal tot het einde (30)
15 minderen, 3 v, herhaal tot het einde (24)
16 minderen, 2 v, herhaal tot het einde (18)
17 minderen, 1 v, herhaal tot het einde (12)
Vul de kop en maak de ogen vast
18 minder en sluit (6)
Snuit:
01 Maak een ketting van 3 steken, maak 2 v in 2e v van hoek, 3 steken in de volgende v, 1 vast in de onderkant van de 1e v. (6)
02 meerder in iedere v (12)
03 meerder, 1 v herhaal tot einde (18)
04 meerderen, 2 v, herhaal tot einde (24)
05 t/m herhaal v (24)
08
Maak de snuit vast aan het hoofd tussen de ogen.
Maak met zwart draad een neusje en mondstreep
Gewei: (maak er 2)
01 Maak een magische ring van 8
02 t/m in iedere vaste een vaste (8)
05
06 t/m 4 vaste in de 1e vier, 4 halve stokjes in de laatste 4 (8)
11
12 t/m in iedere vaste een vaste (8)
14
2e hoorn. (maak er hier ook 2 van)
01 Maar een magische ring van 6
02 t/m in iedere vast een vaste (6)
05
Maak de 2e hoorn vast op het gewei. Vul de hoorn op en maak vast aan het hoofd.
Hoofd:
01 Maak een magic ring van 6 (6)
02 2v in iedere v (12)
03 meerderen , 1 v, herhaal tot einde (18)
04 meerderen, 2 v, herhaal tot einde (24)
05 meerderen, 3 v, herhaal tot einde (30)
06 meerderen, 4 v, herhaal tot einde (36)
07 t/m herhaal v (36)
13
14 minderen, 4 v, herhaal tot het einde (30)
15 minderen, 3 v, herhaal tot het einde (24)
16 minderen, 2 v, herhaal tot het einde (18)
17 minderen, 1 v, herhaal tot het einde (12)
Vul de kop en maak de ogen vast
18 minder en sluit (6)
Snuit:
01 Maak een ketting van 3 steken, maak 2 v in 2e v van hoek, 3 steken in de volgende v, 1 vast in de onderkant van de 1e v. (6)
02 meerder in iedere v (12)
03 meerder, 1 v herhaal tot einde (18)
04 meerderen, 2 v, herhaal tot einde (24)
05 t/m herhaal v (24)
08
Maak de snuit vast aan het hoofd tussen de ogen.
Maak met zwart draad een neusje en mondstreep
Gewei: (maak er 2)
01 Maak een magische ring van 8
02 t/m in iedere vaste een vaste (8)
05
06 t/m 4 vaste in de 1e vier, 4 halve stokjes in de laatste 4 (8)
11
12 t/m in iedere vaste een vaste (8)
14
2e hoorn. (maak er hier ook 2 van)
01 Maar een magische ring van 6
02 t/m in iedere vast een vaste (6)
05
Maak de 2e hoorn vast op het gewei. Vul de hoorn op en maak vast aan het hoofd.
zondag 19 december 2010
Oosterse carpaccio
Vorige week nog een lekkere oosterse carpaccio gemaakt:
Taugé overgieten met warmwater dan behoudt het zijn bite.
Taugé aanmaken met wat japanse sojasaus, gembersiroop en zoetzurechilisaus.
Wat bosuiringentjes erdoor heen.
Dit op een carpacciorondje leggen en inrollen.
Wat bosui en taugé erover en wat wasabisojasaus erover.
Taugé overgieten met warmwater dan behoudt het zijn bite.
Taugé aanmaken met wat japanse sojasaus, gembersiroop en zoetzurechilisaus.
Wat bosuiringentjes erdoor heen.
Dit op een carpacciorondje leggen en inrollen.
Wat bosui en taugé erover en wat wasabisojasaus erover.
zondag 12 december 2010
Blogcandy bij Nicole
DE Nicole heeft 1650 volgers en dus heeft ze een waanzinnige CANDY
Allemaal kijken dus
Allemaal kijken dus
vrijdag 3 december 2010
Abonneren op:
Posts (Atom)