donderdag 2 juni 2011

Delft Culinair geweest 26 mei

Dit is zo gaaf om te doen, dan ga je uiteten in vier verschillende restaurants:

We zijn begonnen  bij Le Mariage, links een zalmtartaar met ansjovis majonaise
en een licht pittig asperge soepje met een krokant basilicum blaadje.
Vooral het soepje erg lekker maar het personeel is hier super, gezellig
enthousiast, aardig gewoon top.


Wij v.d. Dussen het lekkerste gegeten, rode mul filet met een
violetchipje en asperge boter sausje mmmmmmmmm.
Maar het personeel was niet super, beetje afwezig alsof
Delft Culinair een bijzaak was, het restaurant zat vol met
gewone gasten  en wij hingen er een beetje bij (zo kwam het
over in ieder geval).


Bij het boterhuis kregen we kabeljauwhaas met gerooktezalm
lintpasta, groente in lint vorm met safraansausje.
Lekker, leuke goede uitleg over de wijn en gezellige meiden.


Bij het dessert Artusi mooi dessert gekregen gebaseerd op
aarbeien, lekker hoor en mooi dessert wijntje erbij.
Personeel wat stijfjes maar dat is denk ik ook wel het sjieke
van het restaurant.


Al met al lekker gegeten en onderling heel veel lol gehad

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen