Paul van Waarden in Rijswijk. De 1e keer voor mij in
een restaurant met een Michelin ster.
We hadden het 4 gangen diner gekozen maar als
1e kregen we:
Een amuse van schelpdierenmouse met garnaaltjes
en een bietenschuim. (heerlijk zacht schuim)
Daarna wat kleine hapjes, olijven, hummus met
citroen en safraan, kaasballetjes.
Voorgerecht:
Tartaar van tonijn met komkommer en advocadocreme
Tussengerecht:
Gegrilde griet met pompoen, cantarellen en een
schuim van eekhoorntjesbrood
Hoofdgerecht:
Wilde eend met romige witte boontjes,
chioggia biet en eendenjus
Voor nagerecht:
Warme Madeleine, vanille ijs en bramencompote
Nagerecht:
Tarte tatin van appel, met gezoute caramel,
ijs met jamaicaanse peper en specerijenkletsklop
Bij de koffie kregen we nog een lekker bordje zoet,
behalve de bonbon in het glaasje dat zat een zoute
vulling in met iets van thee, was jammer.
ohhhh ziet er lekker uit! ik moet daar ook eens naar binnen want ben er geregeld in de buurt ;)
BeantwoordenVerwijderenhmmmmmmmm!!!!!!!
BeantwoordenVerwijderenJa ja de heren weten van wanten he....Ik woon er om de hoek...Helemaal leuk dat sfeertje hier.
BeantwoordenVerwijderenOok leuk zijn je foto's, jummie....zit te watertanden hier hi,hi, zalig hoor.
Warme groetjes,
Anita