donderdag 28 oktober 2010

Visschotel



















Een lekker en gezond recept:

Witvis (pangasius filet in dit geval 2 stuks)


1 teentje knoflook

3 tomaten

3 anjovis

Geraspte kaas

Italiaanse/pizza kruiden

Bereiden:


Smeer de ovenschaal in met knoflook, snij daarna de knoflook fijn.

Doe een beetje vloeibare boter of olie in de schaal. Leg hierop de vis.

Snij de ansjovis fijn en verdeel deze met de knoflook over de vis.

Peper en zout op de vis.

Snij de tomaat in ringen, dit op de vis.

Bestrooi met geraspte kaas en als laatste de kruiden erover heen.



Bak de vis ongeveer 25 minuten in de oven op 180 ‘C

1 opmerking:

  1. Mmmm dat lijkt me een heerlijke visschotel, ik ga dit recept ook uitproberen, niet zoveel werk en toch iets gezonds en lekkers op tafel.
    Je haakwerkjes en je kaarten zijn ook erg mooi!
    Ik ga je dan ook als 50e volgster volgen :-)

    Fijn weekend gewenst.
    groetjes van Margreet (De Haakmand)

    BeantwoordenVerwijderen